10:33 | سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403

استخراج سخت افزاری یا فیزیکی ارز دیجیتال به چه شکل است؟

استخراج سخت افزاری یا فیزیکی یکی از راه های به دست آوردن ارز دیجیتال است که در این مقاله به شما معرفی می شود.

در سال های گذشته که تعداد صرافی های ارز دیجیتال کمتر بود، استخراج ارز دیجیتال طرفداران بسیار زیادی داشت. کسانی که می خواستند با دستیابی به رمز ارزها، دارایی های دیجیتالی خود را افزایش دهند از این راه استفاده می کردند. البته استخراج ارز دیجیتال هنوز هم انجام می شود و افراد زیادی با استفاده از آن به درآمد می رسند. با این حال استخراج یا ماینینگ امروزی تفاوت هایی با گذشته دارد که در طول این مقاله خودتان متوجه آن ها می شوید. این مطلب به طور اختصاصی به استخراج سخت افزاری یا فیزیکی رمز ارزها مربوط می شود. اگر مایل به آشنایی با روش سخت افزاری استخراج ارز دیجیتال هستید، می توانید از مطالب این مقاله استفاده کنید. نقشه راهی که برای آشنایی با استخراج فیزیکی رمز ارزها طی خواهید کرد به شکل زیر است:

  1. استخراج فیزیکی ارز دیجیتال چیست؟
  2. چرا استخراج سخت افزاری در گذشته طرفداران بیشتری داشت؟
  3. کدام ارزهای دیجیتال به صورت فیزیکی استخراج می شوند؟
  4. مزایا و معایب ماینینگ سخت افزاری کدام اند؟
  5. راه های دیگر به دست آوردن ارز دیجیتال

با مطالعه این مطالب، به دانش لازم درباره استخراج سخت افزاری می رسید و می توانید درباره انجام آن تصمیم بگیرید. البته اینکه مسائل قانونی انجام این کار در ایران را هم مد نظر قرار دهید بد نیست. چرا که هنوز قوانین مشخصی برای ماینینگ سخت افزاری رمز ارزها وجود ندارد. به این منظور می توانید دسته بندی اخبار داخلی قانونگذاری ها و اخبار ماینینگ در خبرگزاری نرخ لند را دنبال کنید.

 

استخراج فیزیکی ارز دیجیتال چیست؟

استخراج فیزیکی یا ماینینگ سخت افزاری، روشی مرسوم برای به دست آوردن ارز دیجیتال می باشد. کسانی که به رمز ارزها علاقه دارند، با استفاده از این روش دارایی های دیجیتالی خود را افزایش می دهند. همانطور که از اسم این روش ماینینگ پیداست، انجام آن با قدرت سخت افزار صورت می گیرد. البته این موضوع به این معنا نیست که شما می توانید با گوشی موبایل خود همه ارزهای دیجیتال را استخراج کنید. قدرت سخت افزاری مورد نظر باید بسیار زیاد باشد تا بتواند در فرایند استخراج موفق عمل کند. البته که این توانایی در همه دستگاه های ماینر به یک اندازه نیست و بسته به نوع آن متفاوت است. دستگاه های ماینری که قدرت پردازش بیشتری دارند، می توانند راحت تر معادلات رمزگذاری را حل کنند و پاداش بیشتری دریافت کنند.

بنابراین اکنون می دانید که برای استخراج سخت افزاری ارز دیجیتال نیاز به دستگاه های ماینر دارید. قیمت ماینر، بازدهی، قدرت سخت افزاری و حتی ابعاد آن متغیر است و همه ماینرها ویژگی های یکسانی ندارند.

ماینینگ ارز دیجیتال

چرا استخراج سخت افزاری در گذشته طرفداران بیشتری داشت؟

در گذشته به دلیل تعداد بسیار کم صرافی های ارز دیجیتال و سختی دسترسی به آن ها، خرید ارز دیجیتال کار سختی به شمار می رفت. از طرفی رمز ارزها هنوز اعتبار چندانی نداشتند و نوسانات زیاد آن ها برای افراد ریسک ناپذیر نگران کننده بود. به همین دلیل افراد ترجیح می دادند که با استخراج ارز دیجیتال به یک درآمد ثابت برسند. آن زمان صرفه اقتصادی استخراج رمز ارزها نیز بیشتر بود و به همین دلیل استقبال بیشتری از آن ها می شد. علاوه بر این آن موقع روش استیکینگ نیز چندان مرسوم نبود و پروژه های بسیار کمی از آن پشتیبانی می کردند. با گذشت زمان و تغییر شرایط، عموم فعالان بازار کریپتو ترجیح دادند که با خرید ارز دیجیتال راه ساده و بی دردسری را طی کنند.

استخراج سخت افزاری ارز دیجیتال

کدام ارزهای دیجیتال به صورت سخت افزاری استخراج می شوند؟

معمولا وقتی اسم ماینینگ یا استخراج ارز دیجیتال می آید، عموم افراد به فکر بیت کوین می افتند. واضح است که بیت کوین به عنوان قدیمی ترین و مطرح ترین ارز دیجیتال که اتفاقا ماینینگ آن سود بسیار زیادی هم دارد بیشتر مورد توجه باشد. البته سیستمی در این شبکه قرار دارد که این سود دلچسب را تقریبا هر چهار سال یک بار نصف می کند. به این رویداد که طی آن پاداش ماینرهای بیت کوین نصف می شود اصطلاحا هاوینگ بیت کوین (Bitcoin Halving) می گویند. بر این اساس سود فعلی استخراج بیت کوین با گذشته یکسان نیست و در سال 2024 از این هم کمتر می شود. علاوه بر بیت کوین رمز ارزهای دیگری هم هستند که به صورت سخت افزاری استخراج می شوند. در این قسمت فهرستی از این رمز ارزها را مشاهده می کنید:

  • اتریوم (ETH)
  • مونرو (XMR)
  • لایت کوین (LTC)
  • بیت کوین کش (BCH)
  • دوج کوین (DOGE)
  • اتریوم کلاسیک (ETC)

این ها چند نمونه از مطرح ترین ارزهای دیجیتالی هستند که امکان استخراج سخت افزاری دارند. شما می توانید با دستگاه های ماینر مربوط به هر کدام، به شبکه آن ها وصل شوید و استخراج کوین را آغاز کنید. با این حال چنین کاری به سادگی صورت نمی گیرد و برای انجام آن باید سختی هایش را هم به جان بخرید. به همین منظور در بخش بعد شما را با مزایا و معایب ماینینگ فیزیکی ارز دیجیتال آشنا می کنیم تا بتوانید تصمیم بهتری در این مورد بگیرید.

مزایا و معایب استخراج سخت افزاری ارز دیجیتال

مزایا و معایب ماینینگ سخت افزاری ارز دیجیتال کدام اند؟

ماینینگ ارز دیجیتال مانند هر چیز دیگری در این بازار دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد که باید به آن ها توجه کنید. بسیاری از افراد با تصور اینکه چند دستگاه ماینر می خرند و بعد از مدتی میلیاردر می شوند در دردسرهای مختلفی می افتند. در این قسمت برخی از مزایا و معایب استخراج فیزیکی ارز دیجیتال را به شما می گوییم تا با زیر و بم این کار بهتر آشنا شوید.

مزایای استخراج سخت افزاری

از مزایای استخراج فیزیکی ارز دیجیتال می توانیم به سود خوب و تضمینی آن اشاره کنیم. این کار باعث می شود که شما بدون ریسک و فارغ از نوسانات بازار بتوانید سود بگیرید. علاوه بر این شما به فعالیت های مختلف شبکه از جمله تایید تراکنش ها و افزایش امنیت آن هم کمک می کنید. شما به عنوان یک فول نود (Full-node) می توانید در رویدادهای شبکه نیز حضور پیدا کنید.

معایب استخراج سخت افزاری

ماینینگ سخت افزاری ارز دیجیتال معایبی هم دارد که شاید در حال حاضر نسبت به مزایای آن پررنگ تر باشند. هزینه های تهیه و نگهداری ماینرها یکی از این معایب است. از این گذشته، فراهم کردن برق مورد نیاز نیز یک چالش دیگر برای استخراج کنندگان می باشد. مشکلات قانونی احتمالی هم ممکن است گریبان گیر شما شود و لذت کسب درآمد از استخراج ارز دیجیتال را نابود کند.

خرید ارز دیجیتال

راه های دیگر به دست آوردن ارز دیجیتال کدام اند؟

علاوه بر استخراج سخت افزاری، روش های دیگری هم برای دستیابی به ارز دیجیتال وجود دارد. سهام گذاری (استیکینگ)، استخراج ابری و خرید ارز دیجیتال گزینه های دیگر شما می باشند. در مقالات دیگر دسته بندی آموزش استخراج می توانید با روش ماینینگ ابری نیز آشنا شوید. خرید ارز دیجیتال هم که راحت ترین و بی دردسر ترین گزینه شما برای دستیابی به رمز ارز می باشد. با ثبت نام و احراز هویت در صرافی های ارز دیجیتال داخلی، خارجی یا غیر متمرکز می توانید این کار را به سادگی انجام دهید. در دسته بندی مقالات آموزشی ثبت نام در صرافی های ارز دیجیتال می توانید با این صرافی ها آشنا شوید.

اشتراک گذاری

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
عضویت
آگاه شدن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها

تازه ها

بعد از یک دوره شکوفایی در سال 2021، بازار توکن‌ های NFT رکود سنگینی را در سال 2022 تجربه
بیت کوین صبح روز 22 آوریل 2024 (3 اردیبهشت 1403) را با قیمت 66 هزار دلار آغاز کرد. در هفته
شرکت ZachXBT به‌تازگی گزارشی از وضعیت میم کوین‌ های عرضه شده در بلاک چین سولانا
به گزارش cointelegraph.com، شرکت تتر در روز 19 آوریل سال 2024 عرضه استیبل کوین USDT را در بستر

منتخب

مطالب مشابه

بعد از یک دوره شکوفایی در سال 2021، بازار توکن‌ های NFT رکود سنگینی را در سال 2022 تجربه
بیت کوین صبح روز 22 آوریل 2024 (3 اردیبهشت 1403) را با قیمت 66 هزار دلار آغاز کرد. در هفته
شرکت ZachXBT به‌تازگی گزارشی از وضعیت میم کوین‌ های عرضه شده در بلاک چین سولانا
به گزارش cointelegraph.com، شرکت تتر در روز 19 آوریل سال 2024 عرضه استیبل کوین USDT را در بستر