2:25 | پنج‌شنبه 13 اردیبهشت 1403

کپی ترید؛ راهی ساده برای استفاده از تجربه های موفق دیگران

نداشتن زمان، تجربه و دانش کافی می توانند از جمله دلایلی باشند که در فضای بازارهای مالی به جای اینکه تصمیم بگیریم خود به عنوان یک معامله گر تمام وقت فعالیت داشته باشیم با “کپی ترید” به تجربه و معاملات معامله گر دیگری اعتماد کنیم.

کپی ترید به مفهوم ساده یعنی پشت دست بازیگر با تجربه و حرفه ای دیگری بازی کنیم و از رفتار او در بازارهای مالی برای رسیدن به سود الگو بگیریم. در همین راستا شما را دعوت به مطالعه مقاله “کپی ترید راهی ساده برای بهره‌برداری از تجربه‌های موفق دیگران یا یک معامله پرریسک؟” می کنم، باشد که پاسخ سوالاتتان را بیابید.

 

کپی ترید چیست؟

کپی ترید (Copy Trade) که به آن کپی کردن معاملات نیز گفته می‌شود، فرآیندی است که در آن یک شخص (معمولا یک معامله‌گر یا سرمایه‌گذار حرفه‌ای) در یک پلتفرم در حال انجام معاملات خود است در صورتی که دیگر افراد حساب های معاملاتی خود را به حساب معاملاتی او متصل کرده و معاملات او را دقیقا بر روی حساب خود کپی و اجرا می کنند.

این روش به معامله‌گران مبتدی و سرمایه‌گذارانی که تجربه و دانش کافی در بازارهای مالی ندارند، این امکان را می‌دهد تا از تخصص و استراتژی‌های معامله‌گران حرفه‌ای استفاده کنند و معاملات موفق آنها را تکرار کنند. با کپی تریدینگ، افراد مبتدی می‌توانند از تجربه و دانش تریدرهای حرفه‌ای بهره‌برده و به امید بهره‌برداری از سود و موفقیت‌های آنها، در بازارهای مالی شرکت کنند.

 

تاریخچه کپی تریدینگ

مفهوم کپی تریدینگ می‌توان گفت مفهومی نو در صنعت مالی و تجارت آنلاین است. این روش برای اولین بار در بازارمالی فارکس (بازار ارز خارجی) در سال ۲۰۰۰ مورد استفاده قرار گرفت. با رشد فناوری و پیشرفت‌ها در حوزه ارتباطات و شبکه‌های اجتماعی، کپی ترید به عنوان یک ابزار نوین در بازارهای مالی دیگر از جمله بازارارزدیجیتال نیز ظهور کرد.

با ظهور شبکه‌های اجتماعی مخصوص تریدرها، مانند eToro در سال ۲۰۰۷، کپی ترید به صورت گسترده‌تری در بین معامله‌گران شروع به استفاده شد. این شبکه‌ها به تریدرهای حرفه‌ای این امکان را میدادند تا معاملات خود را با دیگران به اشتراک بگذارند تا سایر کاربران به راحتی بتوانند این معاملات را کپی کنند و آنها نیز از سود های بازار بهره ببرند.

با توسعه فناوری و روند پیشرفت‌های حوزه فین‌تک، بسیاری از بروکرها و پلتفرم‌های معاملاتی نیز ابزارهایی برای کپی ترید در برنامه‌ها و سیستم‌های خود ارائه می‌دهند. این امکان به تریدرهای مبتدی که قصد ندارند به صورت تمام وقت به انجام معامله بپردازند و یا توانایی اصولی انجام این کار را ندارند، اجازه می‌دهد تا به صورت مستقیم از معاملات تریدرهای حرفه‌ای استفاده کنند.

کپی تریدینگ در ارز دیجیتال و یا دربازاری مانند فارکس باعث شده است تا افراد با تجربه و موفق در بازارهای مالی بتوانند دانش و استراتژی‌های خود را با سایر افراد به اشتراک بگذارند و از آن بهره ببرند. در عین حال، کپی ترید همچنین چالش‌ها و ریسک‌های خاص خود را دارد و قبل از استفاده از این روش، مهم است تا شما اطلاعات لازم را درباره تریدر مورد نظر و استراتژی‌های مورد استفاده جمع آوری کرده و با دقت بالا آمار سود و زیان آن را بررسی کنید.

 

نحوه انجام کپی تریدینگ

 

نحوه انجام کپی تریدینگ

  1. کپی ترید دستی

در روش کپی تریدینگ در ارز دیجیتال ، شخصی که قصد دارد معاملات را کپی کند، به صورت دستی و از طریق پلتفرم معاملاتی، معاملات تریدر مد نظرش را بررسی می‌کند و سپس به صورت دستی آن معاملات را در حساب خود تکرار می‌کند. این شخص می‌تواند معاملات را با توجه به موقعیت و زمان بندی آن تریدر حرفه‌ای، بازسازی کند و معاملات مشابه را انجام دهد.

این روش نیازمند نظارت و پیگیری مستمر است و شخص باید به صورت فعال معاملات آن تریدر را رصد کند و مهم ترین تفاوت این روش با روش بعدی در این است که شما باید توانایی مدیریت معامله و دانش تحلیلی را داشته باشید تا بتوانید تنها با یک الگو برداری ساده از تریدر مد نظر فعل کپی ترید را انجام دهید.

نکته: این روش به افراد بسیار مبتدی توصیه نمی شود.

  1. کپی ترید اتوماتیک

در این روش، شخصی که قصد دارد معاملات را کپی کند، از یک پلتفرم کپی ترید استفاده می‌کند که به طور اتوماتیک معاملات معامله گر مدنظر را تکرار می‌کند. آن شخص معمولاً باید حساب خود را به پلتفرم کپی ترید متصل کند و سپس استراتژی و تنظیمات مورد نظر را پیاده سازی کند. پلتفرم کپی ترید سپس به صورت اتوماتیک معاملات معامله‌گر را در حساب شخص تکرار می‌کند.

این روش دقت بیشتری دارد و نیازی به نظارت مستمر شخص ندارد، زیرا همه معاملات به صورت اتوماتیک انجام می‌شوند. با این حال، شخص باید به دقت پلتفرم کپی ترید را انتخاب کند و اطمینان حاصل کند که آن سیستم به درستی عمل می‌کند و تنظیمات مطابق با اهداف و استراتژی شخص هستند.

مهم‌ترین نکته در هر دو روش کپی ترید، انتخاب تریدر مناسب است. بررسی سابقه معاملات، عملکرد و استراتژی تریدر، اطمینان از روش‌های مدیریت ریسک و همسو با اهداف شخصی، مهم است. همچنین، توجه به شرایط بازار، میزان سرمایه‌گذاری و ریسک مورد نظر نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

همواره به شما توصیه می‌کنیم پس از آموزش و آشنایی با بازارمالی و روش های تحلیلی قبل از انجام کپی ترید در پلتفرم های کپی ترید یا به صورت دستی و … حتما آموزش لازم در زمینه کپی تریدینگ را در دستور کار خود قرار دهید.

 

مزایا و معایب کپی ترید

 

مزایا و معایب کپی ترید

مزایای کپی تریدینگ

  1. دسترسی به تجربه های حرفه‌ای: با استفاده از کپی ترید، شخص مبتدی که در بازارمالی تازه وارد است، می‌تواند به تجربه و استراتژی تریدرهای حرفه‌ای دسترسی پیدا کند. این امر به شخص این امکان را می‌دهد تا از دانش و تجربه معامله گران حرفه‌ای دسترسی داشته باشد و عملکرد معاملات خود را بهبود ببخشد.
  2. صرفه‌جویی در زمان و تلاش: با استفاده از کپی تریدینگ، شخص نیازی به تحلیل و بررسی مستقل بازار ندارد. او می‌تواند به صورت اتوماتیک معاملات معامله گران حرفه‌ای را تکرار کند و در زمان و هزینه ها خود در مسیر کسب سود صرفه جویی کند. این صرفه‌جویی در زمان و تلاش به شخص اجازه می‌دهد تا به سایر فعالیت‌های مهم زندگی خود بپردازد.

 

معایب کپی تریدینگ

  1. ریسک سیستماتیک: کپی ترید ممکن است به ریسک سیستماتیک (ریسک مرتبط با بازار) موجب شود، مانند نوسانات قیمتی شدید و غیرمنتظره در بازار ، ممکن است کپی تریدرها را تحت تأثیر قرار دهد و خسارت قابل توجهی به حساب شخصی برساند.
  2. عدم کنترل کامل: هر چند کپی ترید ممکن است به شما امکان کپی کردن معاملات معامله گران حرفه‌ای را بدهد، اما شما کنترل کاملی بر روی روند معاملات ندارید. شما ممکن است نتوانید به صورت مستقیم تصمیم‌گیری در مورد ورود یا خروج از معاملات بکنید و وابسته به تصمیمات تریدر دیگری باشید. این به معنای این است که اگر تریدر حرفه‌ای خطایی انجام دهد یا زیان کند، شما هم ممکن است از آن زیان در حسابتان صدمه ببینید.

به طور کلی، کپی ترید می‌تواند به شما سودهایی برساند، اما باید همواره به معایب و محدودیت‌های آن نیز توجه داشته باشید. بهتر است قبل از استفاده از کپی ترید، مزایا و معایب آن را به دقت بررسی کنید.

 

معرفی اپلیکیشن کپی تریدینگ

 

معرفی اپلیکیشن کپی تریدینگ

eToro: یکی از معروف‌ترین پلتفرم‌های کپی تریدینگ است که به کاربران امکان می‌دهد معاملات تریدرهای حرفه‌ای را کپی کنند. این پلتفرم در سال 2007 توسط یک گروه از توسعه‌دهنده‌های فناوری تاسیس شد و در حال حاضر بیش از 20 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد.

BYDFI: این پلتفرم در سنگاپور فعالیت می‌کند و به عنوان یک پلتفرم کپی تریدینگ در حوزه معاملات ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود. این پلتفرم خدمات صرافی ارز دیجیتال، فارکس، معاملات ارز دیجیتال، کپی تریدینگ و معاملات نقدی را برای معامله گران فراهم می‌کند.

با ویژگی‌هایی مانند اهرم تا ۱۲۵ برابر و کارمزد کم، BYDFI در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله ایران، در دسترس است. این پلتفرم قادر است به تقریبا ۴۳ نوع ارز دیجیتال و ۱۰۰ جفت معاملاتی دسترسی فراهم کند.

BingX: پلتفرم BingX یک پلتفرم کپی تریدینگ دیگر در میان پلتفرم های این حوزه است که در سنگاپور فعالیت می‌کند.

این پلتفرم در بیش از ۱۰۰ کشور، از جمله ایران، قابل دسترسی است و به کاربرانی که عضو شوند، ۱۰۰ دلار پاداش اعطا می‌شود. همچنین، حساب آزمایشی برای معامله‌گران مبتدی در نظر گرفته شده است. BingX قابلیت معامله بیش از ۳۰ نوع ارز دیجیتال و ۱۰۰ جفت معاملاتی را داراست.

از دیگر نام های فعالی در بین پلتفرم های کپی ترید می توان به نام های، ZuluTrade، Ayondo، Coinmatics، MyDigiTrade و NAGA نیز اشاره کرد.

نکته: مهم ترین نکته ای که برای انتخاب پلتفرم های کپی ترید وجود دارد، سابقه شفاف و پشتیبانی پر قدرت و اعتباری است که در سالهای فعالیت خود در بین کاربران بدست آورده اند. بنابراین، در انتخاب پلتفرم معتبر نیز دقت لازم را به خرج دهید.

 

سخن پایانی

با اینکه کپی ترید یکی از روش های کسب درآمد از بازارهای مالی است، اما به نکاتی از جمله مدیریت ریسک، آموزش پذیری، آموزش کپی تریدینگ، بررسی سوابق تریدر مدنظر و ژورنال نویسی و بررسی داده ها توجه ویژه ای داشته باشید و هرگز تمام سرمایه خود را در یک روش و یک پلتفرم در معرض ریسک قرار ندهید.

اشتراک گذاری

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
عضویت
آگاه شدن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها

تازه ها

کیف پول ارز دیجیتال یکی از مهم‌ ترین نیازهای هر سرمایه‌گذار یا تریدر در بازار
به‌گزارش cryptonews.com، میزان کلاهبرداری و حملات هکری ارز دیجیتال در ماه آوریل سال 2024
تحلیل‌گران صرافی بیت مکس در گزارشی اعلام کردند که صنعت استخراج بیت کوین با سرعت
به‌گزارش crypto.news، دادگاه چانگ پنگ ژائو مدیر عامل سابق صرافی بایننس در روز 30 آوریل

منتخب

مطالب مشابه

کیف پول ارز دیجیتال یکی از مهم‌ ترین نیازهای هر سرمایه‌گذار یا تریدر در بازار
به‌گزارش cryptonews.com، میزان کلاهبرداری و حملات هکری ارز دیجیتال در ماه آوریل سال 2024
تحلیل‌گران صرافی بیت مکس در گزارشی اعلام کردند که صنعت استخراج بیت کوین با سرعت
به‌گزارش crypto.news، دادگاه چانگ پنگ ژائو مدیر عامل سابق صرافی بایننس در روز 30 آوریل