11:23 | شنبه 1 اردیبهشت 1403

تحلیل درون زنجیره ای یا آن چین (On chain) چیست؟

تحلیل درون زنجیره ای یا آن چین (On chain) چیست؟ در این مقاله بخوانید.

تحلیل ارز دیجیتال یکی از روش هایی است که سرمایه گذاران با استفاده از آن درصد موفقیت معاملات خود را افزایش می دهند. این تحلیل ها انواع مختلفی دارند و توسط دسته های متفاوتی از تحلیلگران استفاده می شوند. به طور عمده تحلیل های پیرامون وضعیت بازار را به دو دسته تکنیکال و فاندامنتال تقسیم می کنیم. این دو دسته تحلیل گستردگی های فراوانی دارند و سایر روش های تحلیل را در بر می گیرند. تحلیل درون زنجیره ای یا On Chain نیز یکی از این روش ها می باشد که وابستگی بیشتری به تحلیل فاندامنتال دارد. در این مقاله سعی می کنیم که مقدمه ای از تحلیل درون زنجیره ای یا آن چین را به شما بگوییم تا اطلاعات شما درباره این روش افزایش یابد. نقشه راهی که در این مقاله دارید به شرح زیر است:

  1. آشنایی با تحلیل درون زنجیره ای
  2. اجزاری تحلیل آن چین
  3. اهمیت تحلیل آن چین
  4. سایت های مرتبط

تحلیل درون زنجیره ای (On chain) چیست؟

تحلیل آن چین یک روش بررسی وضعیت سرمایه گذاران و رفتار آن ها در بازار یک ارز دیجیتال خاص می باشد. این استراتژی تحلیلی به شما کمک می کند که ببینید سرمایه گذاران یک ارز دیجیتال چه وضعیتی در معاملات خود دارند. شرکت های مختلفی به طور اختصاصی به بررسی داده های داخل زنجیره یک ارز دیجیتال می پردازند و این اطلاعات را به اشتراک می گذارند. در ادامه با این شرکت ها، اهمیت کار آن ها و اجزای تحلیل درون زنجیره ای آشنا می شوید. در حال حاضر بهتر است که تصویر بهتری از تحلیل آن چین برای شما بسازیم تا در ادامه مسیر درک بهتری از این موضوع به دست آورید.

اگر بخواهیم تحلیل On chain را بهتر به شما معرفی کنیم می توانیم از یک مثال کمک بگیریم. فرض کنید که شما مدیر یک شرکت هستید و تیم تحلیل بازار قصد دارد گزارشی درباره وضعیت مشتریان به شما بدهد. تحلیلگران در این گزارش میزان خرید مشتریان در ساعات مختلف روز، میزان رضایت آن ها، حجم خریداری شده توسط خریداران کوچک و بزرگ و… را بیان می کنند. شما با نگاهی کلی به این گزارش در می یابید که مشتریان در مقابل محصول شما چه واکنشی نشان می دهند. چه کسانی بیشتر مشتاق خرید این محصول هستند و چه میزان از محصول شما در اختیار خریداران عمده قرار دارد. تمامی این اطلاعات در نهایت باعث می شوند که دید بهتری نسبت به اتفاقات درون چرخه تولید و عرضه محصول خود پیدا کنید. تحلیل درون زنجیره ای هم رفتاری مشابه در بازار ارز دیجیتال دارد.

تحلیل آن چین

اجزای تحلیل درون زنجیره ای

تحلیل درون زنجیره ای اجزای مختلفی دارد که هر کدام از آن ها اطلاعات مختلفی را درباره اتفاقات داخل شبکه به شما می دهند. با تحلیل هر کدام از بخش های موجود می توانید درباره بخش خاصی از شبکه اطلاعات لازم را به دست آورید. در این بخش با قسمت های مختلف تحلیل درون زنجیره ای آشنا می شوید و می توانید از آن ها در تحلیل های بعدی خود کمک بگیرید. اجزاری تحلیل آن چین عبارت اند از:

  • وضعیت سود و زیان سرمایه گذاران نسبت به قیمت فعلی بازار
  • میزان تسلط هولدرها بزرگ (نهنگ ها) روی یک ارز دیجیتال
  • مقدار وابستگی قیمت ارز دیجیتال مورد نظر به رفتار قیمتی بیت کوین
  • مدت نگهداری ارز دیجیتال توسط سرمایه گذاران مختلف
  • حجم تراکنش های سنگین تر از 100 هزار دلار
  • موقعیت جغرافیایی تراکنش ها
  • میزان ورود نقدینگی به صرافی های ارز دیجیتال
  • میزان خروج نقدینگی از صرافی های ارز دیجیتال

پارامترهای فوق هر کدام پیامی را به شما می دهند. با جمع کردن این پیام ها و کنار هم قرار دادن آن ها، می توانید یک نتیجه گیری مناسب درباره وضعیت کلی سرمایه گذاران داشته باشید. البته که این جمع بندی به تنهایی سیگنال مطمئنی را به شما نمی دهد و باید توسط تاییدگرهای مختلف تایید شود. علاوه بر این اگر قصد نوسان گیری یا سرمایه گذاری کوتاه مدت را دارید، بعید است که از این روش به نتیجه دلخواه برسید. تحلیل درون زنجیره ای معمولا برای بازه های بلند مدت مورد استفاده قرار می گیرند و در بازه کوتاه مدت کاربرد چندانی ندارند.

تحلیل آن چین چیست؟

اهمیت تحلیل آن چین

بنا به توضیحات بخش قبل، احتمالا خودتان بسیاری از دلایل اهمیت تحلیل درون زنجیره ای را متوجه شدید. با این حال در این بخش به شکل گسترده تری در این مورد توضیح می دهیم. یکی از اصلی ترین دلایل اهمیت تحلیل آن چین، اطلاعات مفید و مرتبط آن درباره وضعیت ارز دیجیتال است. به این ترتیب شما می توانید پارامترهای مرتبطی را درباره یک رمز ارز مورد بررسی قرار دهید. علاوه بر این ممکن است به کمک برخی از این پارامترها، بتوانید آینده ارز دیجیتال مورد نظرتان را هم پیش بینی کنید. در واقع تحلیل درون زنجیره ای یک مکمل ایده آل برای سایر روش های تحلیل می باشد. با این حال نمی توانیم به آن به چشم یک روش تحلیلی کامل و کافی نگاه کنیم.

تحلیل های درون زنجیره ای

سایت های ارائه دهنده داده های درون زنجیره ای

اگر می خواهید داده های درون زنجیره ای را به دست آورید و آن ها را تحلیل کنید، می توانید از مراجع مختلف کمک بگیرید. در این راستا، سایت های بسیاری وجود دارند که داده های آن چین را در اختیار شما قرار می دهند. برخی از این سایت ها تحلیل های خود را هم در اختیار شما قرار می دهند تا بتوانید مستقیما از آن ها استفاده کنید. در این قسمت چند سایت تخصصی که اطلاعات آن چین را در اختیار شما می گذارند معرفی می کنیم:

  • کوین متریکس (Coinmetrics)
  • گلس نود (Glassnode)
  • سایت Into the block
  • سایت Sentiment

مراجع فوق اطلاعات مورد نیاز شما را در اختیارتان قرار می دهند. با ورود به این سایت ها می توانید از خدمات آن ها استفاده کنید. البته ممکن است که برخی از امکانات این مراجع رایگان نباشند و برای تهیه آن ها از شما مبلغی درخواست شود. به این ترتیب می توانید مبلغ درخواستی را پرداخت کنید یا فقط از همان امکانات رایگان استفاده کنید. در کل سعی کنید که سایر روش های تحلیل را هم با تحلیل درون زنجیره ای همراه کنید تا بتوانید خروجی بهتری از آن بگیرید.

اشتراک گذاری

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
عضویت
آگاه شدن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه دیدگاه ها

تازه ها

به‌گزارش coingape.com، شبکه بلاکچین سولانا در روز 16 مارس 2020 آغاز به‌کار کرد. بنابراین
به‌گزارش coingape.com، ارز دیجیتال بیت کوین در روز 17 مارس 2024 حدود 6 درصد کاهش قیمت را
به‌گزارش crypto.news، دوج کوین و شیبا اینو در روز 17 مارس 2024 (دیروز) افت قیمت شدیدی را
به‌گزارش coingape.com، در روز 15 مارس 2024 یک نهنگ تعداد 1000 میلیارد توکن شیبا اینو را از

منتخب

مطالب مشابه

به‌گزارش coingape.com، شبکه بلاکچین سولانا در روز 16 مارس 2020 آغاز به‌کار کرد. بنابراین
به‌گزارش coingape.com، ارز دیجیتال بیت کوین در روز 17 مارس 2024 حدود 6 درصد کاهش قیمت را
به‌گزارش crypto.news، دوج کوین و شیبا اینو در روز 17 مارس 2024 (دیروز) افت قیمت شدیدی را
به‌گزارش coingape.com، در روز 15 مارس 2024 یک نهنگ تعداد 1000 میلیارد توکن شیبا اینو را از