در مقالات قبلی بلاگ انواع مختلف کیف پول های ارز دیجیتال را به شما معرفی کردیم و حالا نوبت کیف پول های کراس پلتفرم است. اگر مطالب قبلی را با دقت بخوانید، به سادگی می توانید با مفهوم این دسته از کیف پول ها نیز آشنا شوید. به این ترتیب دانش شما در مورد کیف پول های ارز دیجیتال افزایش پیدا می کند. اینگونه می توانید بهترین انتخاب را انجام دهید و رمز ارزهای خود را به گونه ای مناسب ذخیره کنید. خبرگزاری نرخ لند در این مسیر همراه شما است و شما را یاری می کند. بنابراین جای هیچگونه نگرانی برای فعالیت در بازار کریپتو باقی نمی ماند. در این مقاله نیز کیف پول های کراس پلتفرم یا بین پلتفرمی را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید با یکی دیگر از انواع ولت ها نیز آشنا شوید.
ابتدا پیشنهاد می کنیم که پیش از مطالعه این مقاله، سری به مقالات قبلی ما درباره کیف پول ها هم بزنید. در این بین مطالعه مقالات آشنایی با کیف پول های دسکتاپ و موبایل می تواند برای شما مفید باشد. اگر هم حوصله این کار را ندارید و می خواهید مستقیما به سراغ اصل مطلب بروید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. به این ترتیب با کیف پول های کراس پلتفرم، ویژگی ها، بهترین نمونه ها و نحوه نصب و راه اندازی آنان آشنا می شوید.
کیف پول کراس پلتفرم (Cross-platform wallet) چیست؟
در مقاله معرفی کیف پول های دسکتاپ گفتیم که برخی از کیف پول ها روی تمامی پلتفرم ها قابل استفاده هستند. این کیف پول ها به اصطلاح مولتی پلتفرم (Multi-platform) یا کراس پلتفرم (Cross-platform) نام می گیرند. شما با تهیه این نوع کیف پول ها می توانید ارزهای دیجیتال خود را هم روی فضای موبایل و هم بر بستر دسکتاپ نگهداری کنید. به این ترتیب کیف پول Cross-platform را می توانیم ترکیبی از کیف پول های موبایل و دسکتاپ بدانیم. چنین کیف پول هایی به شما کمک می کنند که با دسترسی به هر نوع سیستمی بتوانید دارایی خود را مدیریت کنید.
نام چند نمونه از این ولت ها را هم قبلا به شما گفتیم و در بخش های بعدی مقاله مجددا به آن ها اشاره می کنیم. اما قبل از آن بهتر است که با ویژگی های این دسته از ولت ها آشنا شوید. بنابراین در بخش بعدی اطلاعات مورد نیاز در این باره را در اختیارتان قرار می دهیم.
ویژگی های کیف پول Cross-platform
اکنون دیگر می دانید که هر نوع کیف پول دیجیتالی دارای مزایا و معایبی می باشد و ویژگی های خاص خود را دارد. کیف پول های چند پلتفرمی یا بین سیستمی هم چنین حالتی دارند و استفاده از آن ها نیازمند آگاهی از نکات مهم است. برخی از این نکات مهم همین ویژگی های مثبت و منفی هستند که می توانند در تجربه کاربری و امنیت سرمایه شما تاثیر بگذارند. از آنجایی که کراس پلتفرم ها نیز نوعی ولت نرم افزاری هستند، شباهت های زیادی بین آن ها و سایر ولت های نرم افزاری به چشم می خورد. اتصال به اینترنت و نیاز به نصب و راه اندازی اپلیکیشن های مخصوص مهم ترین شباهت های بین آن ها می باشد.
ویژگی منحصر به فردی که در ولت های کراس پلتفرم یا مولتی پلتفرم به چشم می خورد، گستردگی فضای فعالیت آن است. برخی از کیف پول ها فقط روی سیستم عامل اندروید قابل اجرا هستند و برخی دیگر مختص به ios می باشند. دسته ای فقط روی موبایل اجرا می شوند و گروه دیگری به دسکتاپ اختصاص دارند. کیف پول کراس پلتفرم قابلیت اجرا روی تمامی سیستم عامل های موبایلی و دسکتاپی را دارد. بنابراین شما می توانید از این کیف پول ها به طور همزمان روی کامپیوتر، لپ تاپ و تلفن همراه خود استفاده کنید. این ویژگی کیف پول های کراس پلتفرم تقریبا مشابه ولت تحت وب (Web-based wallet) است. برای آشنایی با ولت تحت وب نیز می توانید مقاله مربوط به آن را در پست های قبلی سایت بخوانید.
بهترین کیف پول های کراس پلتفرم کدام اند؟
اگر می خواهید کیف پولی را انتخاب کنید که روی هر دستگاهی قابل استفاده باشد، اینجا به مقصود خود می رسید. اکنون با چند کیف پول کراس پلتفرمی و مولتی پلتفرمی مطرح و محبوب آشنا می شوید. ممکن است نام برخی از آن ها برای شما آشنا باشد و آن ها را بشناسید. در ادامه نحوه راه اندازی این کیف پول ها را هم با ذکر یک مثال به شما می گوییم تا همه ملزومات را برایتان فراهم کنیم.
- کیف پول کوینومی (Coinomi): کوینومی که در مقاله کیف پول های موبایل با آن آشنا شدید، یکی از موارد مورد نظر ما می باشد. ولتی که قابلیت اجرا روی سیستم عامل های اندروید، آی او اس، مک او اس، ویندوز و لینوکس را دارد. با ورود به سایت کوینومی و کلیک روی دکمه دانلود، می توانید نسخه مورد نظر خود را برای دسکتاپ یا موبایل دانلود کنید.
- کیف پول اکسودوس (Exodus): این کیف پول نیز در مقاله کیف پول های دسکتاپ به شما معرفی شد. اکسودوس نیز مانند کوینومی امکان اجرا روی سیستم عامل های اندروید، ios، Mac OS، لینوکس و ویندوز را دارد. با ورود به سایت Exodus می توانید نسخه مورد نظر خود را به سادگی دانلود کنید. البته این سایت فیلتر است و برای ورود به آن به یک فیلترشکن نیاز دارید. راه دیگری هم برای دانلود کیف پول اکسودوس وجود دارد و آن هم دانلود اپلیکیشن از بازارهای آنلاین است.
موارد بالا به شما امکان ذخیره ارز دیجیتال روی بستر سیستم عامل های مختلف را می دهند. با تهیه هر یک از این کیف پول ها می توانید دارایی های دیجیتال خود را از صرافی خارج کنید و نزد خود نگه دارید.
نحوه راه اندازی کیف پول های کراس پلتفرم
راه اندازی کیف پول های کراس پلتفرم تفاوتی با سایر انواع کیف پول های نرم افزاری ندارد. در نهایت شما فقط یک اپلیکیشن را دانلود می کنید و نکات امنیتی مربوط به آن را مورد توجه قرار می دهید. با این حال ما در این بخش شما را برای انجام این کار راهنمایی می کنیم تا ساده تر بتوانید به هدف خود برسید. به این منظور کافیست به سایت میزبان کیف پول مورد نظر یا یکی از فروشگاه های آنلاین بروید اپلیکیشن را دانلود کنید. علاوه بر این می توانید نام کیف پول مورد نظرتان را در مرورگر خود جستجو کنید تا گزینه های موجود به شما نمایش داده شوند. برای اینکه بهتر با نحوه راه اندازی کیف پول های کراس پلتفرم آشنا شوید می توانید مقاله معرفی کیف پول کوینومی (Coinomi) نحوه راه اندازی آن را مطالعه کنید.
به طور کلی راه اندازی کیف پول های کراس پلتفرم تفاوتی با نحوه ساخت سایر کیف پول های نرم افزاری ندارد. شما فقط باید اپلیکیشن مورد نظر را دانلود کنید و با تکمیل مراحلی چون ساخت کیف پول، ساخت پسورد، دریافت کلید خصوصی و ذخیره آن، راه اندازی کیف پول خود را انجام دهید.
جمع بندی پایانی
حالا تمام حالت های موجود برای کیف پول های نرم افزاری را می شناسید. کیف پول های کراس پلتفرم و مولتی پلتفرم نیز آخرین چیزی بودند که یاد گرفتید و حالا باید به سراغ سایر مطالب بروید. هر چقدر که اطلاعات بیشتری درباره ابعاد مختلف بازار کریپتو به دست آورید، بهتر می توانید با آن تعامل کنید.
چیزهایی که در این مقاله یاد گرفتید:
- ولت های چند پلتفرمی دسته ای از کیف پول های نرم افزاری و گرم می باشند
- کیف پول های کراس پلتفرم قابلیت اجرا روی تمامی سیستم عامل ها را دارند
- نصب و راه اندازی این کیف پول ها مانند سایر ولت های نرم افزاری می باشد
- کوینومی و اکسودوس دو نمونه از این کیف پول ها هستند