Filter by دسته‌ها
آموزش
اخبار ارز دیجیتال
مجله گردشگری
عناوین مقاله
سر فصل ها
مقالات مرتبط
اخبار ارز دیجیتال > اخبار اتریوم > نابودی پروژه های لایه دوم اتریوم تا 5 سال آینده
نابودی پروژه های لایه دوم اتریوم تا 5 سال آینده

نابودی پروژه های لایه دوم اتریوم تا 5 سال آینده

کنی لی یکی از بنیان‌گذاران پلتفرم مانتا پسیفیک (Manta Pacific) معتقد است که تنها تعداد کمی از پروژه‌های لایه دوم اتریوم ظرف 5 سال آینده همچنان به‌کار خود ادامه خواهند داد.

به‌گزارش cointelegraph.com، در حال حاضر 44 شبکه بلاکچین لایه 2 اتریوم فعال هستند. مجموع ارزش کل قفل شده همه این پروژه‌ها در بلاک‌چین اتریوم حدود 37 میلیارد دلار است. در این بین آربیتروم با 14.4 میلیارد دلار رتبه نخست را در اختیار دارد.

کنی لی معتقد است تنها پروژه‌های لایه دوم با قابلیت ماژولار می‌توانند در سال‌های آینده به‌کار خود ادامه دهند. بر این اساس پروژه‌هایی مانند Cosmos، Celestia و Manta از این ویژگی برخوردار هستند. در عین حال منتقدان این اظهار نظر را صرفا یه گزاره بازاریابی می‌دانند که چندان پشتوانه علمی ندارد.

کنی لی تعداد زیاد پروژه‌های لایه دوم اتریوم را به هاردفورک‌های نسبتا پرشمار بیت‌کوین تشبیه می‌کند. او معتقد است همان‌طور که تنها تعداد معدودی از هارد فورک‌های بیت‌کوین فعال باقی ماندند، اتفاق مشابهی در انتظار پروژه‌های لایه دوم اتریوم خواهد بود.

منظور کنی لی از بلاکچین ماژولار، شبکه‌ای است که امکان صادر کردن وظایف خود را دارد. به‌این معنی که با هدف دستیابی به انعطاف‌پذیری بیشتر می‌تواند اجرا، تسویه، توافق و … در انجام تراکنش‌ها را در به شبکه‌های دیگر منتقل کند.

شبکه مانتا به‌عنوان یک پروژه لایه دوم اتریوم در 18 ژانویه 2024 رونمایی شد. کنی لی معتقد است که این پروژه می‌تواند اولین و بزرگ‌ترین شبکه لایه 2 ماژولار در اتریوم باشد. مانتا در زمان انتشار این خبر چهارمین شبکه بزرگ لایه دوم اتریوم از نظر ارزش کل قفل شده است.

رئیس استراتژی بنیاد سولانا یعنی آستین فدرا در نقد ادعای کنی لی، طرح مسئله دوگانه بلاک‌چین یکپارچه و ماژولار را یک بازی رسانه‌ای می‌داند. از نظر او مقیاس‌پذیری یک شبکه بلا‌کچین است که سرعت پردازش تراکنش‌ها را تعیین می‌کند. الزاما برون‌سپاری وظایف به شبکه‌های دیگر نمی‌تواند مقیاس‌پذیری یک شبکه را تضمین کند.

پرسش های پر تکرار
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *